A-DERMA EPITHELIALE A.H DUO

Ahojte, tentokrát opäť pri ďalšej recenzii. Na rozdiel od tých predošlých, táto bude na veľmi dostupný a všestranný produkt. Je ním krém A-DERMA EPITHELIALE A.H DUO ultra-obnovujúci krém.  Ku krému som sa dostala dávnejšie na doporučenie jednej kamarátky a odvtedy tvorí pevnú súčasť mojej profesionálnej výbavy. Krém využívam ako podkladový krém pri líčení na mastnú a problematickú pleť.

Zakúpiť sa dá priamo cez distribútora na stránke www.a-derma.sk kde máte najnižšiu cenu, alebo vo vybraných lekárňach. Od toho sa aj odvíja cena, kým na a-derma.sk zaň zaplatíte 8,81€ za 40ml, v lekárňach som ho ešte pod 11€ nenašla. Je balený v plastovej tube, ktorá končí zúženým aplikátorom. Ak máte veľmi problematickú, mastnú alebo aj citlivú pleť, tak Vám odporúčam vyhľadávať krémy, ktoré nie sú v klasickom tégliku, ale v tube. Do téglika sa ľahšie dostanú mikróby a aj ľahšie zoxiduje. A to je nežiadúce pri pokožke, ktorá má oslabenú obranyschopnosť.

Na aký typ pleti je Epitheliale najlepší?

Jedno balenie som dávnejšie spotrebovala aj sama, keď som mala podráždenú pleť a bola som s ním veľmi spokojná. Krém má silné regeneračné a upokojujúce účinky. Môžete ho používať aj na rôzne poranenia, či už je to menšia rezná rana, alebo nepríjemný štípanec od hmyzu. Nemusíte sa báť ním upokojiť ani alergickú reakciu na nevhodný prípravok. Intenzívne napomáha hojeniu zápalov a pôsobí preventívne na vznik jaziev. Od želaného výsledku ho môžete používať lokálne, alebo na celú tvár. Pri pravidelnom používaní jemne skoriguje aj staré jazvy a celkový reliéf pokožky.

Čo obsahuje?

Krém má ľahkú konzistenciu a výborne sa vstrebáva. Obsahuje patentovanú aktívnu látku CICAHYALUMIDE – olej z ovsa Rhealba, ktorý regeneruje pokožku, koloidný extrakt z ovsa Rhealba ten ju upokojuje. Ďalej kyselinu hyalurónovú v 0,2% koncentrácií, ktorá hydratuje a tiež napomáha regenerácii pokožky. Pleť je po jeho aplikácií príjemne hydratovaná a hebká. Pleť vyhladí, avšak bez nepríjemného pocitu pnutia. Jeho zloženie je zároveň šetrné k pórom, ktoré nezanáša. Krém nemá žiadnu parfumáciu a rovnako by ste v ňom nenašli ani parabény.

Celkovo ho môžem hodnotiť iba pozitívne. Vyskúšalo ho veľké množstvo klientov v momente keď ich pleť štrajkovala a výsledky boli vždy pozitívne. Krém by som však neodporúčala používať dlhodobo. A ak máte vekovú kategóriu 30+ tak výhradne na lokálne využitie, alebo iba na stlmenie alergickej reakcie. Neobsahuje dostatok potrebných aktívnych látok, aby uspokojil všetky potreby pleti. Ak ste však doteraz nenašli svoj SOS produkt, tak stojí zato mu dať šancu. Sľubujem 🙂

Epitheliale A.H DUO

 

 



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.