Nurse Jaime uplift roller a NuLips RX+Exfoliating lip brush

Kozmetická masáž tváre je bez pochýb najobľúbenejší kozmetický úkon. Okrem toho, že má množstvo blahodárnych účinkov má aj okamžitý efekt.  A to nie je pravidlo pri všetkých ošetreniach a zákrokoch na tvári. Verím, že nejedná z vás už špekulovala, ako ten efekt dosiahnuť aj v pohodlí svojho domova. Pri pokusoch o masáž vlastnej tváre, ale zistíte, že to nie je také ľahké ako samotná predstava. Nurse Jamie preto prišla na trh s masážnym valčekom, s ktorým nemáte čo pokaziť. A keď bola v Decembri v mojom obľúbenom e-shope Cult Beauty ako značka mesiaca objednala som si aj jej balzám na pery. Vďaka tomu som dostala ako bonus dva jej produkty k nákupu grátis.

NuLips RX Moisturizing Lip Balm + Exfoliating lip brush

V jeho balení sa nachádza aj antimikrobiálna silikónová forma na pery, ktorá funguje ako peeling. Je zložená z krátkych vlákien a má tvar pier. Pery pred jej použitím jemne navlhčíte, a potom krúžite. Pomocou tohto krátkeho úkonu odtránite prípadne šupinky z pier a spôsobite jemné prekrvenie. Na krátku dobu získate aj opticky väčšie pery. Veľkosť formy je taká akurát, ani príliš veľká ani malá. Tvar a silikónový materiál umožňujú aj pricucnutie na sklo, alebo kovy. Je perfektná a kebyže sa predáva aj samostatne určite by som vám ju odporučila zakúpiť.  Za tú cenu by som ocenila, keby bolo k nej aj cestovné puzdro.

Samotný balzam je balený v sklenenom tégliku. Nato, že má objem iba 12 ml je pomerne ťažký. Má hutnú konzistenciu a príjemnú jemnú vôňu. Balenie neobsahuje žiadnu špachtlu, preto ho musíte naberať prstami, čo mi občas prekážalo. Nie je to moc praktické ako aj hygienické. Sľubuje efekt plných pier. Ale pri tých sľuboch to aj končí. 😀 Bez použitia silikónovej formy sa totiž žiadne naboptanie nekoná. A sny o plných perách sa rýchlo rozplynú. Jeho zloženie je veľmi ošetrujúce, neobsahuje žiadne ropné produkty miesto toho v ňom nájdete včelí vosk, bambucké maslo, jojobový a mandľový olej ako aj kyselinu hyalúronovú. Po aplikácií ostanú pery jemné a hydratované. Perfektný je na noc, keď ho nanesiete väčšie množstvo. Ráno sa zobudíte so zamatovo hebkými perami.  Napriek tomu ma balzam nepresvedčil dostatočne nato, aby som si ho zas kúpila za 22 £. Ak chcete svojím perám dopriať luxusnú starostlivosť odporúčam skôr balzam od Bobbi Brown, stojí síce 25 €, ale za tú cenu máte viac produktu a SPF 15 navyše.

Uplift roller, ako sa používa a pre koho je určený?

Valček je nenáročný na používanie. Má jednoduchý a praktický dizajn. Na jednej strane máte hladkú otočnú rukoväť a na druhej sa nachádza masážna hlavica. Na masážnej hlavici sú rovnomerne rozložené minerály turmalínu. Minerály nie sú veľmi vyvýšené a samotná masáž je veľmi príjemná a bezbolestná. Nie je to prvá masážna pomôcka, ktorú som mala možnosť vyskúšať, a myslím si, že hlavný rozdiel spočíva v použitom materiály a tvare. Úzky a dlhý tvar v priebehu pár sekúnd ošetrí veľkú plochu tváre. Minerály takisto uľahčujú prekrvenie pokožky. Kontraindikácie na používanie sú iba alergia na kov, kardiostimulátor alebo veľmi zapálená pokožka.

Pri pravidelnom používaní naozaj vypne kontúry a  zlepší štruktúru pleti. Ja ho používam 2x denne, a z dosiahnutých výsledkov som veľmi nadšená. Naozaj vidím, že dokáže bojovať proti gravitácií. 😀 V očnom okolí ho používam naopak a masírujem ho rukoväťou. Je to jemnejšie a omnoho príjemnejšie na citlivé okolie. Ak sa zobudím s miernym opuchom masáž ho rýchlo odstráni. Aj minúta denne Vám zvýši prekrvenie a okysličenie tkaniva. Sama ho používam pred rannou a večernou rutinou. Vďaka tomu viem, že jemne okysličená pleť dokáže lepšie absorbovať produkty, ktoré na ňu použijem. Navyše vaša pleť bude po jeho použití jemne rozžiarená a zvýši sa tým aj produkcia kolagénu v pokožke.

Oplatí sa kúpiť uplift roller?

Za mňa má Nurse Jaime pomyselný plný počet bodov. Nie je nič čo by som na uplift rolleri zmenila. Je naozaj kvalitne a precízne spracovaný. Jeho používanie je nenáročné, zato výsledky okamžité. V príbalovom letáku sa dozviete v akom smere dosiahnete najvýraznejší efekt a koľko opakovaní by ste mali robiť. Použiť sa dá nielen na tvár, ale aj na dekolt a telo.  A pokiaľ ho nehodíte do vody tak prežije aj ďalšiu generáciu. Kebyže viem aký efekt má, už je dávno v mojej výbave. Investovať 55 £ do tejto pomôcky sa podľa mňa rozhodne oplatí. Dá sa využiť nielen ako prevencia, ale napríklad aj pred líčením pekne vypne a rozžiari pleť. Základ k zdravej pleti je jedine v správnej starostlivosti, a čím precíznejšia bude tak, tým lepšie bude vaša pleť vyzerať. A podľa mňa si každá pleť zaslúži takúto skvelú pomôcku doma.

nurse jaime

 



2 thoughts on “Nurse Jaime uplift roller a NuLips RX+Exfoliating lip brush”

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.