Šípkový olej od Pai Skincare

Ako som už spomínala v poslednom článku prírodné oleje milujem. Sú to naozaj malé zázraky. Vo svojej starostlivosti ich pravidelne a rada používam a dnes by som vám jeden z nich aj rada predstavila. Je ním tento skvelý šípkový olej. Vyrába ho britská značka Pai Skincare, ktorá ma prípravky zamerané výlučne na citlivú pleť. Olej som si objednala cez stránku beautybay.com a za 21€ bol do dvoch týždňov doma.

Olej je v bio kvalite a je lisovaný za studena. Vďaka tomuto procesu si zachováva nutričnú hodnotu pre pokožku. Obsahuje antioxidanty, nenasýtené mastné kyseliny, vitamín A a C.  Je zložený iba zo 4 ingrediencií a to zo šípkového oleja, extraktu zo šípok, vitamínu E a rozmarínového extraktu. Oproti čistému šípkovému oleju s ním dosiahnete lepšie výsledky na pokožke. Má bohatú červenú farbu a jemnú vôňu. Konzistenciou patrí medzi hutnejšie oleje. Aj napriek tomu sa veľmi dobre vstrebáva a pleť nezanecháva mastnú.

Je balený v sklenej dóze z matného skla a má 30ml. Dávkuje sa sklenenou pipetou. Na celú tvár a krk vám postačia 4 kvapky. Ak máte extrémne suchú pleť môžete použiť viac inak je to podľa mňa zbytočné.

Aké účinky má šípkový olej?

Šípkový olej je určený hlavne pre citlivú, zrelú alebo podráždenú pleť. Má intenzívne regeneračné a upokojujúce účinky. Neraz sa mi výborne osvedčil po alergickej reakcii na kozmetiku, kedy som nemohla používať klasické krémy. Pomáha zjednotiť tón pleti ako aj efektívne vyrovnať jazvičky. Pleť je po jeho použití hydratovaná a rozjasnená. Ak ste sa počas leta bolestivo opálili, tak pomôže upokojiť pokožku. Patrí medzi najefektívnejšie oleje na trhu, zároveň je veľmi jemný. Aplikovať ho môžete samotný priamo na pleť, alebo ho zmiešať so svojím obľúbeným krémom. Ja som s ním nadmieru spokojná a určite odporúčam jeho kúpu.

Ak neviete aký olej je vhodný pre váš typ pleti odporúčania na oleje nájdete tu http://happynewskin.com/prirodne-oleje/

 

 

 



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.